هزینه پیکرتراشی چقدر است؟【سال1403】⭐
برخی از افراد از داشتن اندام نامتناسب و چاقی رنج می برند و تمایل دارند تا راه حلی برای این مشکل بیابند. افرادی هستند که برای رسیدن به اندام ایده آل، از ورزش و رژیم های غذایی خاص کمک می گیرند اما گاهی اوقات این راه حل ها کارساز نیستند و نمی توانند اندامی متناسب برای فرد در زمانی کوتاه، به وجود آوردند. اخیرا علم پزشکی به حدی پیشرفت کرده است که روش های مختلف پیکرتراشی کشف شده اند. هر یک از این روش ها موجب زیبایی اندام و خلاصی از چربی های اضافی اعضای مختلف بدن می شوند. برای انجام این روش ها باید مبلغی پرداخت شود که در ادامه می خواهیم هزینه پیکرتراشی را برای شما ذکر کنیم. پس با ما همراه باشید.
پیکرتراشی چیست؟
یکی از راههای شکل دادن به بدن، کاهش چربی و داشتن اندامی مناسب، روش پیکرتراشی است. کانتورینگ بدن روشی جهت کمتر شدن و از بین رفتن چربی از قسمت های مختلف بدن از جمله شکم و پهلوها است. این روش عموماً در صورتی مورد استفاده قرار می گیرد که روش های دیگر مؤثر نباشند و فرد از این روش برای کاهش چربی استفاده کند. با پیکرتراشی، پوست شل نیز از بین می رود و پوست به حالت سفت و صاف برمی گردد.
پیکرتراشی بدن با هدف به دست آوردن حالت بدن مورد نظر انجام می گیرد. پیکرتراشی در همه بخش های بدن انجام نمی شود ولی می توان بیان کرد بیشترین نواحی را شامل می شود. کانتورینگ بدن شامل دو نوع روش است: تهاجمی، یعنی برداشتن چربی با جراحی. کم تهاجمی، یعنی بدون جراحی. انواع مختلفی از پیکرتراشی بدن در هر دو جهت وجود دارد که هر کدام از روشی برای تخلیه چربی استفاده می کنند.
انواع روش های پیکرتراشی
پیکرتراشی غیر جراحی :
پیکرتراشی یا کانتورینگ بدن بدون جراحی گزینه بسیار خوبی برای افرادی است که می خواهند چربی بدن خود را از دست بدهند اما در عین حال نمی خواهند تحت عمل جراحی قرار گیرند. در این روش از دستگاه های خاصی که اشعه دارند، استفاده می شود. این دستگاه ها با قرار گرفتن بر روی چربی بدن و نفوذ اشعه به ناحیه مورد نظر، بافت های چربی و در نهایت چربی را از بین می برند. در مقایسه با روش های جراحی، روش های غیر جراحی منجر به عوارض کمتر، درمان سریع تر در بازه زمانی کمتری می شود. در ادامه برخی از روش های غیر جراحی پیکرتراشی را شرح خواهیم داد :
لیپوماتیک : در این تکنیک، سوراخ کوچکی در بخش مورد نظر ایجاد می گردد و با قرار دادن میله، چربی ناحیه مورد نظر از بین می رود.
لیپوست : در این روش، با استفاده از روش T-A-L و ارتعاش، چربی از ناحیه هدف جدا و خارج می گردد.
لیپوساکشن : در روش لیپوساکشن، برش کوچکی در ناحیه مورد نظر ایجاد می گردد و با استفاده از لوله ای که به دستگاه ساکشن وصل است، چربی برداشته می شود.
لیپولیز : در این تکنیک، در آغاز کار برشی کوچک بر روی بخش های مورد نظر ایجاد می گردد که به وسیله آن مایعی وارد بدن می شود و در ادامه چربی ها از طریق کبد از بدن استخراج می گردند. با این روش افتادگی پوست نیز رفع می شود.
بادی جت : این روش بسیار کم تهاجمی است که در آن از فشار آب استفاده می شود و آب حرکت می کند و فشار زیادی به چربی ها وارد می کند و باعث از بین رفتن آن ها می شود.
پیکرتراشی با جراحی :
لیفت پایین تنه: در حین پیکرتراشی پایین تنه، پوست مازاد در نواحی شکم و پهلو، ران و باسن برداشته شده و سلولیت از بین می رود.
لیفت ران: بهترین دکتر پیکرتراشی در تهران باید با به وجود آوردن برش هایی در قسمت خارجی ران و کشاله ران، چربی و پوست اضافی را از این نواحی خارج کند.
لیفت باسن: در این روش کانتورینگ بدن، جراح برش های کوچکی در کنار و بالای باسن ایجاد می کند تا چربی و پوست اضافی را از بین ببرد و سپس با بخیه آن را ترمیم می کند.
لیفت بازو به نام براکیوپلاستی: در این نوع کانتورینگ بدن، جراح برش هایی را در بازو تا آرنج ایجاد می کند. با برداشتن پوست و چربی اضافی، در نهایت عضلات با بخیه ترمیم می شوند.
لیفت سینه به نام ماستوپکسی: در این بخش از بدن، جراح برش های کوچکی از نوک سینه به پایین برای برداشتن پوست اضافی ایجاد می کند. اگرچه باید گفت که کاشت پروتز سینه همزمان با لیفت سینه قابل انجام است.
توصیه های مهم قبل از پیکرتراشی
پیش از انجام انواع روش های پیکرتراشی باید به برخی نکات مهم توجه نمایید، در ادامه این نکات را شرح خواهیم داد :
- رقیق کننده های خون نباید 3 هفته پیش از کانتورینگ بدن استفاده شوند. این داروها شامل آسپرین، ایبوپروفن و غیره است.
- استعمال دخانیات و مصرف الکل پیکرتراشی بدن و پس از آن درمان را مختل می کند. پس باید مصرف آن ها را متوقف کنید.
- بهترین کار این است که بیمار پیش از جراحی حمام کند.
- خانم ها نباید از جواهرات استفاده کنند. همچنین توصیه می شود در روز جراحی از آرایش خودداری شود.
- بیمار باید لباس گشاد و راحت بپوشد.
- بیمار نباید از چند ساعت پیش غذا بخورد و روز جراحی باید ناشتا باشد.
- چند روز پیش از عمل کانتورینگ بدن، رژیم های غذایی باید کنار گذاشته شوند. در این دوره باید غذاهای مغذی مصرف کرد.
- بیمار باید شب قبل از جراحی استراحت کافی داشته باشد.
- بهتر است 3 روز قبل از عمل کافئین مصرف نکنید.
نکات مراقبتی بعد از پیکرتراشی
- بعد از جراحی ممکن است بیمار خونریزی کند. جراح داروهایی را جهت پیشگیری از خونریزی تجویز می کند که باید در زمان درست مصرف شوند. علاوه بر این، برای پیشگیری از خونریزی باید هرگونه فعالیت شدید انجام نشود.
- استعمال دخانیات و نوشیدن الکل دوره نقاهت را طولانی تر می کند و دست کم 1 ماه پس از پیکرتراشی بدن باید متوقف شود.
- بیمار باید در روزهای ابتدایی آب میوه های طبیعی مانند آناناس و آب پرتقال بنوشد.
- بهترین کار این است در چند روز ابتدایی از غذاهای عمدتا نرم استفاده شود.
- در طول جراحی از لیدوکائین به عنوان بی حس کننده استفاده می شود. از این رو در اولین ساعت امکان دارد که بیمار شرایطی مانند لرزش بدن و عضلات، زمزمه، لرزش پا، وزوز گوش، مشکل در صحبت کردن، گیجی و … را تجربه کند. این حالت عادی است و بعد از چند ساعت رفع می شود.
- قبل از اجازه جراح خود حمام نکنید. در حقیقت جراح در صورتی اجازه می دهد که از بسته بودن زخم ها مطمئن شود. اگر آب وارد این سوراخ ها شود، عفونت رخ می دهد.
- بیمار باید به مدت دو هفته آنتی بیوتیک مصرف کند.
- فرد نباید به مدت یک ماه به استخر، جکوزی، سونا و غیره برود. علاوه بر این، در این بازه زمانی نباید در وان حمام بخوابید.
- چند روز اول روکشی روی تشک بیمار گذاشته شود. این کار از لکه دار شدن تشک جلوگیری می کند.
- بیمار بعد از گذشت دو روز استراحت می تواند با آرامش راه برود. در واقع باید این عملکرد را در مراحل کوتاه و در مسیرهای کوتاه انجام داد.
دوره نقاهت بعد از پیکرتراشی
میانگین بازه زمانی نقاهت برای پیکرتراشی بدن بین ۲ تا ۳ هفته است. در واقع این بدان معنا نیست که بیمار باید در این مدت کاملا استراحت داشته باشد. در حقیقت فرد تنها در روز اول و دوم استراحت می کند و در ادامه می تواند کار عادی خود را انجام دهد. بیمار باید در دوره بهبودی کانتورینگ بدن به اقدامات پس از جراحی، توجه کند. در انتها این دوره باید از ابزار مخصوص پیکرتراشی استفاده کند. در روزهای اول ترشحات خونی ظاهر شد که برای بیمار بی ضرر بود. قبل از اجازه جراح نباید دوش بگیرد و در این مدت بهتر است از غذاهای سالم و سبک استفاده کند.
در بیشتر مواقع، فرد پس از تغییر فرم یا همان پیکرتراشی بدن مرخص می شود و به خانه باز می گردد. در حقیقت هنگامی که اثر داروی بیهوشی از بین رفت، دیگر دلیلی برای نگه داشتن بیمار وجود ندارد و مرخص می شود. برخی مواقع به علت خاص بودن موقعیت بیمار، ممکن است فرد یک شب در بیمارستان بستری شود و سپس مرخص گردد. علاوه بر این، اگر بیمار مرخص شود و درد یا خونریزی غیرطبیعی داشته باشد، ممکن است پس از مشورت با جراح در بیمارستان بستری شود.
ماندگاری پیکرتراشی چقدر است؟
اگر توصیه های رژیم غذایی و ورزش به طور مداوم و دقیق اعمال شود، ماندگاری پیکرتراشی بدن دائمی می شود. برای کسانی که از طریق روشهایی مانند پیکرتراشی، بدنشان فرم گرفته است، این که ناگهان بخواهند از یک رژیم غذایی درست و جدید پیروی کنند و ورزش را در برنامه روزانه خود بگنجانند، میتواند کمی دلهرهآور باشد. این افراد به سبک زندگی پیش از جراحی خود ادامه می دهند و بعد از گذشت مدتی مجدداً چربی در نواحی عمل شده جمع می شود. در حقیقت، بازگشت و ماندگاری پیکرتراشی بدن به بدن فرد بستگی دارد.
پیکرتراشی چه معایب و مزایایی دارد؟
پیکرتراشی از مزایای بسیاری برخوردار است که شامل موارد زیر اند :
- اعضای بدن را زیباتر کنید.
- شما را جوانتر و لاغرتر نشان می دهد
- پوست بدن شما را صاف تر می کند.
- به بهبود سبک زندگی کمک می کند.
نکته ای که می بایست به آن توجه کنید این است که اگر کانتورینگ بدن به صورت جراحی انجام گیرد، از نظر منطقی نتایج سریعتر و ملموس تری خواهد داشت، ولی روش های غیرجراحی آن شامل مدت زمانی می باشد که می توانید نتایج را مشاهده کنید.
عوارض پیکرتراشی نیز در ادامه ذکر می شوند:
مانند هر روش زیبایی دیگر، کانتورینگ بدن راه حل ساده ای نیست که همه ما بخواهیم آن از آن استفاده کنیم. در صورتی که خطرات و عوارضی وجود نداشته باشد، حالا همه می توانستند با هزینه کم اندامی بسیار زیبا و خوش فرم داشته باشند. اگر جراحی انجام شود، باید منتظر این عوارض باشید:
- متقارن نبودن اعضای بدن
- خونریزی یا لخته شدن خون
- عوارض مرتبط با بیهوشی مانند حالت تهوع، استفراغ یا مشکلات خواب
- آسیب رسیدن به عصب ها، رگ های خونی، ماهیچه ها و اندام ها
- ریختن موها در نزدیکی ناحیه بریده شده
- بهبود نیافتن نواحی بریده شده
- داشتن احساس ضعف، بی حسی یا تغییر در پوست
- درد یا تورمی که ممکن است برای مدت طولانی ادامه داشته باشد.
- مشکلات قلبی یا ریوی
- ایجاد زخم در پوست، موج دار شدن یا تغییر رنگ پوست
کاندیدای نامناسب پیکرتراشی
کسانی که گزینه مناسبی برای روش پیکرتراشی هستند را در ادامه ذکر خواهیم کرد :
- کسانی که مقدار بسیار کم چربی دارند، ورزش انجام می دهند و رژیم غذایی مصرف می کنند به راحتی می توانند این چربی ها را از دست بدهند و نیازی به جراحی پیکرتراشی ندارند.
- خانم های باردار یا شیرده
- افراد زیر 20 سال یا بالای 60 سال.
- کسانی که دلیل درست و منطقی برای جراحی ندارند.
- افرادی که الکل و سیگار استعمال می کنند.
- کسانی که سیستم ایمنی بدنشان ضعیف است.
- کسانی که بیماری های زمینه ای دارند.
هزینه پیکرتراشی چقدر است؟
برای انجام پیکرتراشی باید هزینه ای پرداخت شود و مقدار مبلغی که می بایست پرداخت شود، به موارد متعددی بستگی دارد. به عنوان مثال هر یک از روش هایی که برای پیکرتراشی انتخاب می شوند، تاثیر بسزایی بر هزینه پیکرتراشی می گذارند زیرا روش های جراحی در مقایسه با روش های غیرجراحی، هزینه بیشتری دارند. در ضمن میزان تجربه و مهارتی که جراح متخصص دارد، بر روی هزینه پیکرتراشی بسیار اثر می گذارد زیرا هر اندازه جراح متبحرتر باشد، امکان افزایش قیمت وجود دارد.
همچنین موقعیت مکانی کلینیک جراح متخصص، مورد بسیار موثری است چون اگر کلینیک در موقعیت مکانی بهتر و در دسترس تری باشد، احتمال افزایش قیمت وجود دارد. اگر فرد بیمار در بیمارستان بستری شود نیز باید هزینه جداگانه ای برای بستری شدن بپردازد. به طور کلی موارد مختلف بسیاری می توانند بر هزینه پیکرتراشی اثر بگذارند که اگر شما می خواهید در رابطه با آن اطلاعات کافی کسب کنید، می توانید از جراحان معرفی شده در سایت جراحا کمک بگیرید.
کلام آخر
پیکرتراشی با دو روش جراحی و غیرجراحی انجام می گیرد که هر یک از این روش ها برای عده ای از افراد، گزینه مناسبی اند. هر یک از ایم روش ها با مزایا و معایبی همراه اند که ما سعی کردیم در این مقاله مطالب مفیدی در این زمینه در اختیار شما قرار دهیم. از این که تا پایان مقاله ما را همراهی کردید از شما کمال تشکر را داریم؛ اگر انتقاد یا پیشنهادی در رابطه با پیکرتراشی و هزینه پیکرتراشی دارید می توانید از طریق سایت جراحا با ما در میان بگذارید.